Angin méteráru

A minőségi textil, vászon és egyéb méteráru anyagokból kiváló dekorációs megoldásokat és kiegészítőket lehet készíteni. A minőségi anyagok garantálják, hogy ezek a megoldások hosszú távon is hibátlan segítséget fognak jelenteni. Ezen kiváló anyagok közé tartozik többek között a 100 %-ban pamutból készülő angin anyag is. Ez a vászonfajta kiváló megoldásokat biztosít lakossági vagy közösségi felhasználáshoz is egyaránt.

Az angin anyagot vékony (pamut) fonalból állítják elő, amelyet rendkívűl sűrű szövéssel tesznek tartóssá. Az angin hatalmas választékban érhető el, így nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. A legnagyobb körben elterjedt és a legtöbbször felhasznált fajtája a nyersangin. Ezt elsősorban különböző toll vagy pehely párnák, paplanok és dunyhák burkoló anyagaként szokás alkalmazni. Válogathatunk még fehérített és színes tollangin, (mintás) selyemangin, valamint mikroszálsa angin anyagok közül is. Ezek sokoldalú felhasználást biztosítanak.

A minőségi angin anyag többszöri mosás után is kiváló megjelenéssel rendelkezik, így nem csak lakossági, hanem közösségi (szállodák, motelek stb.) használatra is megfelelnek, hiszen nagyobb igénybevétel mellett is tartósak és ellenállóak maradnak. Az angin anyagok hatalmas szín és minta választékban is elérhetőek, így garantált, hogy mindenki megtalálja az igényeinek legjobban megfelelő változatokat, amelyekkel könnyedén összhangot és harmóniát lehet teremteni az adott helyiség kiegészítői között.

Az angin anyag kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Egyik kiemelkedő tulajdonsága, hogy gazdaságos anyag, így kisebb költségvetéssel is tartós és remek megoldásokat lehet kialakítani az angin anyag felhasználásával. Az angin egyszerűen és könnyedén felhasználható, így akár, egy kis kézügyességgel, otthon, mi magunk is elkészíthetjük a számunkra szükséges huzatokat. Az angin anyag tehát praktikus és hosszú távon is kiváló megoldást biztosít a különböző párnák és paplanok védelmére.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken tekinthetik meg:

Angin |