Festett vászon

Otthonunk még különlegessebbé és praktikusabbá tehető a minőségi textil anyagok hatalmas választékának köszönhetően. Széles körben felhasználhatóak, így könnyedén összhangot, harmóniát teremthetünk a helyiségek kiegészítői között. Válogathatunk többek között pamut, selyem, flanel vagy akár festett vászon anyagok közül is.

A minőségi festett vászon anyagok 100%-ban pamut alapanyagból készülnek, majd egy textilipari festési eljárás során különböző színeket kapnak. Ennek az eljárásnak és a szín variációk széles választékának köszönhetően garantáltan egyedi megoldásokat lehet készíteni a festett vászon anyagok segítségével. A nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy modernebb és hagyományosabb stílusú otthonokba is megtalálhassuk a lehető legjobban passzoló árnyalatokat.

A festett vászonnak számtalan felhasználási területe van. Készülhet belőle többek között felsőruházat, konyhai, illetve lakás dekoráció, ágynemű, valamint kemping és kerti bútorok textil elemei is egyaránt. A festett vászon egy nagyon tartós, strapabíró anyag, így a nagyobb igénybevételnek kitett helyeken (szállodák, iskolák stb.) is nyugodtan felhasználhatóak és mégis időtálló megoldást fognak nyújtani.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező festett vászon anyagot könnyedén lehet tisztítani és még hosszú távon is megőrzi hibátlan megjelenését. Felhasználása egyszerű és a nagy színválasztéknak köszönhetően csak a képzelet szabhat határt a páratlan megoldások kialakítának.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linkre kattintva érhetik el:

Festett vásznak |