Viaszos vászon

A különböző textil és méteráru anyagok, kiváló tulajdonságaiknak és remek kialakításuknak köszönhetően, sok esetben nem csak dekorációs anyagként szolgálnak, hanem képesek megvédeni a különböző felületeket is. Ezek az anyagok nem csak esztétikusak, hanem praktikusak is. Az ilyen anyagok közé tartozik többek között, a széles körben elterjedt és nagy népszerűségnek örvendő viaszos vászon is.

A minőségi, PVC (Poli-vinil-clorid)-ből készített viaszos vászon hatalmas szín és mintaválasztékban érhető el, így garantált, hogy mindenki megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő változatokat. A viaszos vászon tartós, strapabíró és könnyedén tisztán tartható, tisztítható, így nagyon széles felhasználási körrel rendelkezik. A viaszos vászon ideális többek között lakossági és közintézményi (szállodák, iskolák, óvodák, kórházak stb.) felhasználásra is. A viaszos vászont általában főként asztalterítőként szokás alkalmazni, hiszen egyszerűen lemosható, valamint nagyobb igénybevétel mellett is időtálló.

A kiváló tulajdonságokkal rendelkező viaszos vászon egyik előnye, hogy olcsó, így igazán gazdaságos, de mégis praktikus és hatékony megoldásokat lehet kialakítani a segítségével. A viaszos vászon gyorsan, könnyedén takarítható és nagyon tartós, így rendszeres tisztítás mellett is megőrzi hibátlan megjelenését és élénk színeit. A könnyű tisztán tartásának köszönhetően a viaszos vászon ideális gyermekek mellé, akiknek el fogja nyerni tetszését a vidám, élénk mintákban elérhető változatok.

A viaszos vászon felhasználása nagyon egyszerű és széles körben alkalmazható. A kiváló PVC alapanyagnak köszönhetően a viaszos vászon nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, így tartós, ellenálló megoldásokat lehet kialakítani. A viaszos vászon hosszabb távon is praktikus és mégis elegáns segítséget nyújt éttermekben, konyhákban, valamint ebédlőkben való alkalmazás során is.

Kapcsolódó termékeinket az alábbi linken érhetik el:

Viaszos vászon |